El Servei d’Inserció Especialitzat d’Àuria celebra deu anys

Durant aquest temps han ajudat a més de 1.200 persones, han comptat amb la col·laboració de més de 200 empreses i s’han signat més de 930 contractes 

El Servei d’Inserció Especialitzat de la Fundació Àuria celebra aquest 2020 el seu desè aniversari. En aquest temps, ha ajudat a més de 1.200 persones que es troben en situació de vulnerabilitat a trobar feina a través de formacions especialitzades o facilitant la contractació. De fet, segons dades de la mateixa fundació, durant aquest temps han comptat amb la col·laboració de més de 200 empreses i s’han signat més de 930 contractes. El Servei d’Inserció, que s’oferia inicialment a l’Anoia, ha ampliat la seva xarxa al Baix Llobregat Nord (Olesa, Abrera, Esparreguera, Collbató i Sant Esteve Sesrovires).

EOdbo5hX0AEnEvR

EOQqpRaWoAkr4Q

El Servei va néixer per donar resposta a les necessitats de diferents grups de persones i acompanyar-les en el procés de cerca de feina, en un context socioeconòmicament molt difícil, per culpa de la crisi. Segons la mateixa fundació, ha estat gràcies a la “corresponsabilitat i complicitat del teixit empresarial” que el projecte va poder arrencar i ha assolit aquests bons números.

auria celebracio

Ahir dijous, amb motiu de l’aniversari, el Museu de la Pell d’lgualada ha celebrat un acte institucional amb representants del món polític, social i empresarial de l’Anoia i el Baix Llobregat.

 Redacció / Fotos: Fundació Àuria

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
115

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix