El Servei d’Inserció Especialitzat d’Àuria celebra deu anys

Imprimeix

Durant aquest temps han ajudat a més de 1.200 persones, han comptat amb la col·laboració de més de 200 empreses i s’han signat més de 930 contractes 

El Servei d’Inserció Especialitzat de la Fundació Àuria celebra aquest 2020 el seu desè aniversari. En aquest temps, ha ajudat a més de 1.200 persones que es troben en situació de vulnerabilitat a trobar feina a través de formacions especialitzades o facilitant la contractació. De fet, segons dades de la mateixa fundació, durant aquest temps han comptat amb la col·laboració de més de 200 empreses i s’han signat més de 930 contractes. El Servei d’Inserció, que s’oferia inicialment a l’Anoia, ha ampliat la seva xarxa al Baix Llobregat Nord (Olesa, Abrera, Esparreguera, Collbató i Sant Esteve Sesrovires).

EOdbo5hX0AEnEvR

EOQqpRaWoAkr4Q

El Servei va néixer per donar resposta a les necessitats de diferents grups de persones i acompanyar-les en el procés de cerca de feina, en un context socioeconòmicament molt difícil, per culpa de la crisi. Segons la mateixa fundació, ha estat gràcies a la “corresponsabilitat i complicitat del teixit empresarial” que el projecte va poder arrencar i ha assolit aquests bons números.

auria celebracio

Ahir dijous, amb motiu de l’aniversari, el Museu de la Pell d’lgualada ha celebrat un acte institucional amb representants del món polític, social i empresarial de l’Anoia i el Baix Llobregat.

 Redacció / Fotos: Fundació Àuria