Sis ajuntaments continuaran rebent suport pel servei de gestió de nòmines

Els consistoris que han renovat amb la Diputació són Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, el Papiol, la Palma de Cervelló i Sant Climent de Llobregat

La Diputació de Barcelona ha renovat el seu suport de gestió de nòmines als ajuntaments de menys de 5.000 habitants. Els ajuntaments del Baix Llobregat són Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, el Papiol, la Palma de Cervelló i Sant Climent de Llobregat. A tota la província són 135 governs locals de la província a través dels quals es gestionen 45.000 nòmines anuals, que es tradueix en 91 milions d'euros cada any.

El suport de la Diputació de Barcelona en l'elaboració de nòmines es realitza en un entorn web que està vinculat als portals telemàtics de les institucions de referència en aquest àmbit. A més, i de forma permanent, els ajuntaments també compten amb una formació adreçada als tècnics municipals, amb un assessorament respecte la idoneïtat de cada modalitat de vinculació contractual i amb un suport tècnic de resolució de consultes puntuals que tinguin els treballadors dels governs locals.

dipu nominas

A més de la confecció de nòmines, la Diputació també ofereix suport en la realització de documents de transferències bancàries, de cotització a la Seguretat Social i de liquidació mensual o trimestral de les retencions i ingressos a compte dels impostos. Entre d'altres, també s'inclou les altes i baixes de personal, la formalització de contractes de treball i presentació telemàtica davant de les administracions corresponents, la gestió de les incapacitats temporals i un sistema d'arxiu digitalitzat de tota la documentació produïda.

Redacció / Fotos: Diputació-Aj. Sant Climent de Llobregat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix