Reclamen que el Trambaix arribi a Molins de Rei

CCOO, l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i la Federació d'Associació de Veïns i Veïnes del Baix Llobregat exigeixen que s’inclogui al Pla Director d'Infraestructures 2021-2030

CCOO, l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i la Federació d'Associació de Veïns i Veïnes del Baix Llobregat presenten la campanya: "Volem el Trambaix al Pla". L'objectiu és exigir que l'extensió del Trambaix de Sant Feliu de Llobregat a Molins de Rei (travessant el polígon el Pla), sigui inclòs al Pla Director d'Infraestructures 2021-2030 de la Generalitat de Catalunya.

P070518054

Imatge campanya

Josep M. Romero, secretari general de CCOO, Lluís Carrasco, coordinador de la PTP al Baix Llobregat i Julián Carrasco, portaveu de sostenibilitat de la FAVBAIX , compareixeran el proper dia 29 de novembre per tal de destacar les fites que motiven aquesta campanya, com:

  • La millora del transport públic i, per tant, del desplaçament de les persones treballadores del Baix Llobregat
  • L'execució d'una primera fase d'extensió del tramvia, fins al Pla i Molins de Rei en el nou PDI 2021-2030
  • Desenvolupar l'estudi previst al PDI sobre la prolongació del tramvia fins a l'Estació de Quatre Camins dels FCC (Sant Vicenç dels Horts)
  • La reducció d'impactes mediambientals a la comarca i la seva implicació activa al repte global de canvi climàtic
  • La millora de la qualitat de vida a aquests municipis, a partir de la pacificació del trànsit que implica la xarxa tramviària

Per a les tres organitzacions, que el Trambaix travessi el polígon el Pla, significaria una millora pels milers de treballadores i treballadores que treballen en aquest polígon, on, segons fonts municipals hi ha més de 150 empreses. També permetria la reducció de riscos laborals, permetria ampliar la xarxa de transport públic a la comarca i seria una aposta clara per millorar la qualitat de l'aire, objectiu necessari de diverses administracions.

image 2 planol

Entre altres accions es presentarà el web: www.volemeltrambaixalpla.org com a espai d'informació i de recollida virtual i presencial de signatures adreçat a persones treballadores del polígon i a la ciutadania en general. També presentarem el manifest unitari, material gràfic i infografies explicatives de la proposta.

Redacció / Fotos: CCOO-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix