Unes 1.300 persones es mobilitzen contra la violència masclista

El Consell Comarcal del Baix Llobregat i dinou municipis del territori van participar en nou marxes que van convergir al Parc de Torreblanca

El Consell Comarcal del Baix Llobregat i dinou ajuntaments -Castelldefels, Castellví de Rosanes, Cervelló, Cornellà de Llobregat, El Papiol, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Vallirana- del nostre territori es van mobilitzar contra la violència masclista.

IMG 1382

IMG 1373

IMG 1328

Es van organitzar dinou marxes en set punts de sortida que van convergir al Parc de Torreblanca on va tenir lloc l’acte central. La Presidenta del Consell Comarcal, Eva Martínez, va donar la benvinguda i va agrair la participació de totes les persones. L’actual alcaldessa de Vallirana va reconèixer l’esforç dels 19 ajuntaments que van fer possible l’èxit de convocatòria. Així mateix, va recordar les dues víctimes assassinades a la nostra comarca aquest 2019 i va demanar un minut de silenci per elles, i per totes les dones assassinades per violència masclista arreu del territori.

IMG 1403

A continuació, la guanyadora del Premi Edurecerca 2019 en modalitat “Igualtat d’oportunitats dona-home”, atorgat pel Consell de les Dones del Baix Llobregat, Mar Artigas, va fer la lectura del manifest contra la violència masclista.

IMG 1423

I per finalitzar l’acte, la consellera de Dones, Gent Gran i LGBTI, Vicky Castellanos, va agrair a la Mar Artigas la seva participació en aquest acte, alhora que la va felicitar per  haver escollit el tema de la igualtat per a realitzar el seu treball de recerca. La consellera va concloure la seva intervenció posant en relleu la necessitat del compromís de tothom, administracions i ciutadania, per a l’erradicació d’aquesta xacra de la nostra societat, per acabar amb la violència masclista.

Redacció / Fotos: CCBLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix