La Variant de Vallirana entrarà en funcionament demà dimarts

La via es una reivindicació històrica dels veïns i ha tingut un cos de 176 milions d’euros

El Ministeri de Foment ha anunciat que el tram de l’autovia B-24 que conforma la variant de la N-340 que passa pel municipi de Vallirana (entrarà en funcionament aquest dimarts 5 de novembre a partir de les 12 hores.

La nova via és una reivindicació històrica i suposarà una millora en la seguretat i qualitat de vida dels veïns de Vallirana, que fins ara veien passar pel centre del municipi una mitjana de 19.000 vehicles cada dia. La longitud total del tram és d’uns 3 quilòmetres, amb dues calçades de dos carrils per sentit, i la majoria del tram discorre pel nou Túnel de Vallirana. El traçat comença en una rotonda sobre la N-340, a l’entrada del nucli urbà de Vallirana, arribant des del Port de l’Ordal, i finalitza a l’enllaç amb Cervelló oest de la B-24.

20190903 121104.1

Aquest nou itinerari serà una alternativa de gran capacitat per al trànsit de llarg i mig recorregut que fins ara es veia obligat a circular per la N-340 que passava pel centre de Vallirana, on hi ha limitació de velocitat a 50 km/h, nombroses interseccions amb semàfors i passos de vianants.

Les obres han tingut un cost de 176 milions d’euros. Una excel·lent notícia que tanca 31 anys de reclamacions i 15 anys des de l’inici de les obres.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix