La platja, principal recurs turístic a Gavà

Els aspectes millor valorats són els equipaments; la percepció de seguretat; les instal·lacions esportives i jocs, el servei de socorrisme i l’estat de la sorra

El 58% de les persones que visiten Gavà a l’estiu ho fan per gaudir de la platja. Per a un 15% la principal motivació són les activitats a la natura, i per a un 12% el turisme cultural. Així es desprèn de l’enquesta realitzada a més de 730 persones al Punt d’Informació Turística instal·lat a Gavà Mar durant la temporada alta de bany. De les persones enquestades, un 72% era de fora de Gavà, principalment d’altres municipis del Baix Llobregat (el 34%) o de l’àrea metropolitana (21%). El 50% venia en família i prop del 40% ho feia més d’un cop per setmana. Quant al mitjà de transport utilitzat per arribar a la platja, el 58% ho feia en cotxe, i un 16% en autobús.

paseo 3

Quant a la valoració general de la platja de Gavà, aquesta ha estat de 4 punts sobre 5. Els aspectes millor valorats són els equipaments; la percepció de seguretat; les instal·lacions esportives i jocs, el servei de socorrisme i l’estat de la sorra, amb puntuacions entre el 4 i el 3,8. La valoració més baixa (3,4) és per a la zona taronja d’estacionament per a residents de Gavà. Quant al grau de satisfacció de la visita turística, la valoració mitjana és d’un 8,2 sobre 10.

base nautica 1

Els bons resultats queden ratificats amb les principals acreditacions que s’han atorgat a la platja de Gavà. En concret la Bandera Blava, el Compromís Biosphere, la Q de Qualitat Turística i la bandera Ecoplayas.

Redacció / Fotos: Arxiu-Turisme Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix