La comarca tindrà un Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere

La seva elaboració va a càrrec de la Fundació Surt, una entitat d’acció social que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per erradicar les discriminacions per raó de sexe

El Consell Comarcal, amb el suport de la Diputació de Barcelona, està treballant per facilitat el desplegament de polítiques per a la diversitat afectiva, sexual i de gènere a tots els municipis de la comarca, independentment de la seva grandària.

És per això que està elaborant el primer Pla per a la Diversitat Sexual i de Gènere. Actualment està en la primera fase, la de diagnòstic, que preveu tot un seguit d’accions al territori per a determinar la realitat del col·lectiu a la comarca i identificar les principals desigualtats i discriminacions. A finals d’aquest mes d’octubre és previst que acabi el diagnòstic, que inclourà un procés participatiu a partir d’un treball grupal amb enquestes.

esparreguera4259

L’elaboració del pla va a càrrec de la Fundació Surt, una entitat d’acció social que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per erradicar les discriminacions per raó de sexe. L'entitat va presentar, a principis d'octubre, el procés d’elaboració del document als càrrecs electes i personal tècnic dels ajuntaments i del Consell Comarcal que formen part de la Taula Comarcal LGBTI.

 Redacció / Fotos: Arxiu-Fundació Surt

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix