El festival Esperanzah! del Prat es constitueix en cooperativa

El certamen solidari, que compta amb més de 275 socis fundadors, ha destinat des del 2015 més de 300.000 euros a diferents projectes socials

El festival solidari Esperanzah!, que des de fa 10 anys se celebra a l'octubre al Prat de Llobregat, concretament al barri de Sant Cosme, s'ha constituït en cooperativa amb 276 socis fundadors i un capital social de 58.000 euros, segons informa l’ACN.

fotonoticia 20190605150510 640

El certamen, que des de l'any 2015 ha destinat més de 300.000 euros recaptats amb la venda d'entrades a diversos projectes socials tant dins com fora del Prat, ha optat per aquesta fórmula amb l'objectiu de bastir instrument d’esperit cooperatiu en què totes les parts implicades –músics, periodistes i entitats- decideixin conjuntament aspectes com la temàtica del festival, els eixos que cal prioritzar i el destí dels recursos generats. Entre els socis fundadors destaquen fidels al festival com Txarango, que van tancar la seva última gira a l'Esperanzah!, o Natxo Tarrés, o el cantant local Alfred Garcia, el grup valencià ZOO o el pallasso Iván Prado, entre d'altres.

esperanzah 2017 foto 07

Esperanzah! va sorgir per contribuir a millorar les condicions del barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat aixecant ponts entre la cultura i les seves necessitats. La reconversió en cooperativa de segon grau ha estat possible gràcies a l'impuls de les cooperatives que formen part de l'ecosistema de l'economia social i solidària del Prat de Llobregat com Llobregat 47 SCCL, Som Gestió, La Fundació Esperanzah o Gats.

 Redacció / Fotos: ACN-Esperanzah!

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix