Aportació extraordinària de sorra a la platja de Gavà

Els treballs permetran mitigar els danys ocasionats pel temporal dels darrers dies

L’Ajuntament de Gavà ha obtingut el compromís de la Demarcació de Costes a Catalunya de fer una nova aportació de sorra extraordinària per regenerar i pal·liar els efectes del temporal patit durant els dies de Setmana Santa. Aquesta acció s’ha aconseguit després de les gestions que s’han fet des de l’Ajuntament amb aquest òrgan ministerial tan bon punt es van constatar les afectacions que ha sofert la platja, en línia amb les reclamacions que el govern municipal ha vingut fent a les administracions competents sobre la problemàtica de regressió de la sorra.

platja 251115

Els treballs d’aportació de sorra es portaran a terme en les properes setmanes, abans que comenci la temporada d’estiu. Responsables municipals i de Costes acordaran en breu el volum i la localització de l’aportació de sorra.

Els darrers dos anys ja s’han produït aportacions de sorra a Gavà, una actuació que suposa la recuperació del perfil a la zona de platja afectada i que se suma a la regeneració natural que es produeixi.

Al maig de 2018 ja es va fer una aportació de sorra a la platja de Gavà. En concret es van abocar 8.000 metres cúbics de sorra en un tram d’un quilòmetre entre els carrers de Palamós i de Pals. L’aportació provenia de la superfície de platges molt més amples situades al sud del municipi (entre el carrer d’Alcanar i la riera dels Canyars), concretament d’un tram de 700 metres.

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix