En marxa una nova unitat de policia local de proximitat a Sant Joan Despí

Està formada per un sergent, un caporal i deu agents i reforçarà el model policial existent

La Policia Local de Sant Joan Despí ha creat una nova unitat de proximitat que patrulla pels carrers de la ciutat amb l'objectiu de ser a la vora de la ciutadania, les entitats i el comerç; conèixer de primera mà les seves demandes i necessitats, i enfortir la prevenció.

unitat de proximitat

Les funcions

La nova unitat està formada per un sergent, un caporal i deu agents i ve a reforçar el model de policia de proximitat amb el que ja treballa la Policia Local de Sant Joan Despí. A peu de carrer, aquesta unitat fa, entre altres, tasques de convivència, civisme, control de zones comercials i relació amb les entitats mitjançant un treball molt planificat.

DzsQm3CXcAIl5e3

La unitat de proximitat tindrà una presència molt important als carrers, en les vies comercials i en els llocs on es concentren més persones, amb un horari de servei ampli. Els agents mantindran una comunicació estreta amb el ciutadà, gràcies a una relació molt propera. També s'encarregaran del contacte amb comerços, empreses, equipaments, associacions i entitats. Tot plegat per copsar les principals peticions, dubtes i demandes a peu de carrer, generant confiança i facilitant l'assistència policial.

DzsQm29XgAAJMFy

La creació de la nova unitat de proximitat es produeix gràcies a l'ampliació de la plantilla de la Policia Local, que ha sumat darrerament deu nous agents. A banda de la formació corresponent al cos de policia, aquests nous agents han fet formació específica en policia de proximitat i tracte amb el ciutadà.

El nou servei es veurà reforçat i complementat per la tasca que des de fa anys ve desenvolupant el programa d'agents cívics de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, que promou les actituds i conductes cíviques.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix