Sant Boi, a la Marató de l’Estalvi Energètic contra la Pobresa Energètica

Sis centres escolars del municipi participen en aquesta campanya de sensibilització i bones pràctiques

Un total de sis escoles de Sant Boi de Llobregat participen durant el mes de febrer en la quarta Marató d’Estalvi Energètic contra la Pobresa Energètica. L'objectiu és implicar alumnes, docents i personal de cada centre per dur a terme bones pràctiques d'estalvi. El resultat esperat és reduir en almenys un 10% els consums d'aigua, electricitat i gas registrats el mes de febrer de l'any passat. La Marató de l'Estalvi Energètic contra la Pobresa Energètica és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia  que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic que s'aconsegueix a la lluita contra la pobresa energètica.

IMG 6838

L'escola Benviure participarà enguany per primer cop en aquesta iniciativa, que s'estendrà de l'1 al 28 de febrer. La resta d'escoles santboianes que hi prenen part són: Antoni Gaudí, Parellada, Rafael Casanova, Antoni Tàpies i Barrufet.

Edicions anteriors

En el conjunt de les edicions anteriors, les escoles santboianes participants han generat un estalvi conjunt de 6.400 euros. Aquestes escoles han aconseguit reduir globalment els seus consums d'electricitat, gas natural i aigua, tot estalviant més de 64.000 kWh d’energia i gairebé 160.000 litres d’aigua.

euronet 50 50 escola montbaig mesuraments eficiencia energetica 0

El 100% dels diners estalviats a Sant Boi s'han destinat a fer auditories energètiques en llars de la ciutat, per reduir-ne el consum i la despesa energètica. Les auditories s'han fet prioritàriament a llars en situació de pobresa energètica. Sant Boi és una de les quatre ciutats que van participar en la primera edició de la Marató. Enguany ho fan 122 edificis públics, de 10 ciutats i de la Generalitat de Catalunya.

Redacció / Fotos: Arxiu-AJ. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix