Enèsim compromís per acabar les obres de la variant de Vallirana

La delegada del Govern a Catalunya ha visitat el municipi per veure l’estat de les obres i ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, s’ha compromès avui a la finalització de les obres de la variant aquest 2019 sense determinar-ne la data exacta. Aquest compromís s’ha realitzat durant la seva visita a Vallirana. La delegada ha volgut conèixer l’estat de les obres i ha estat acompanyada per l’alcaldessa del municipi, Eva Martínez, per diversos regidors i regidores, per responsables de les obres, encapçalats pel cap de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, Lluís Bonet, i per una representació de la Comissió de Treball per a la Variant formada per representants polítics, d’entitats i de la ciutadania.

Dxg9vFMXgAMNcFo

Dxg9vFMX4AA9SLt

Cunillera ha visitat la nova passera de la variant que ja va entrar en funcionament al final del 2018 i que comunica el barri de La Llibra amb l’altre costat de la variant a l’altura de l’Institut Vall d’Arús. Tot seguit també ha fet una visita a la resta de les obres.

Dxgmao X0AE xEB

 La delegada del Govern, abans de desplaçar-se a la variant, ha estat a l’Ajuntament on s’ha reunit amb l’alcaldessa, Eva Martínez, que li ha demanat celeritat en la finalització de la variant així com en l’inici del projecte de la Variant de Les Casetes. Al mateix temps l’alcaldessa ha explicat el projecte de la nova biblioteca a l’antiga fàbrica de cotó per al qual ha demanat el suport de la delegada. Teresa Cunillera ha completat la seva visita a l’Ajuntament amb la signatura en el llibre d’honor.

Redacció / Fotos: Delegació del Govern a Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix