Les platges del Prat, les més valorades a l’àmbit metropolità

El litoral de Gavà va ser el més visitat durant el 2018 amb 1.237.535 usuaris durant la temporada d’estiu

Aquest passat desembre es va publicar els resultats d'ocupació i satisfacció de les platges metropolitanes durant l'any 2018. Van rebre la segona puntuació més alta de tota la sèrie històrica, amb 7,73 punts sobre 10. Cal destacar, també, que no hi ha cap paràmetre suspès en cap dels municipis enquestats. Les platges del Prat de Llobregat són les més ben valorades, amb un 8,03 sobre 10. Les platges del litoral metropolità han rebut més de 8.327.693 usuaris i el mes de juliol ha estat el de més ocupació. El municipi més visitat va ser Gavà, amb 1.237.535 usuaris.

1064024Master

Les conclusions de l'estudi detecten alguns factors importants que poden haver influït en la temporada de platges, ja que ha estat un estiu marcat per la inestabilitat meteorològica i amb força dies de bandera vermella i avisos de precaució. La freqüència dels temporals ha tingut conseqüències en la reducció d'espai de les platges i, per tant, un descens en l'espai hàbil per acollir visitants.

20181220 ESTIU2

El mes de màxima afluència a les platges de la metròpolis de Barcelona continua sent el juliol i es manté la freqüència setmanal com a primera opció escollida pels usuaris. S'ha detectat que la gent hi va més tard, que la freqüència diària ha baixat i que l'estada mitjana és de 3 hores i 4 minuts. Els aspectes més ben valorats pels usuaris són l'accés a les platges, la tranquil·litat, el paisatge o entorn i la proximitat.

Aquest estudi, encarregat per l'AMB a l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), es basa en un total de 5.265 entrevistes presencials distribuïdes en 40 jornades d'enquesta entre el 15 de maig i el 15 de setembre. 

Redacció / Fotos: AMB-Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix