El delegat del Govern a Barcelona visita Sant Esteve Sesrovires i Abrera

Juli Fernández va mantenir reunions amb els alcaldes Enric Carbonell i Jesús Naharro

El delegat del Govern a Barcelona, Julià Fernández, va visitar Sant Esteve Sesrovires per entrevistar-se amb l’alcalde i l’equip de govern a l'Ajuntament. En la trobada,  l’alcalde Enric Carbonell li va comentar diferents temes d’interès per al municipi, com ara la problemàtica de la carretera B-224, diversos aspectes econòmics relacionats amb Can Brians, les infraestructures de l’aigua, la construcció del nou CAP i l’ampliació de l’institut. Fernández va afirmar que traslladarà als departaments de la Generalitat totes aquestes qüestions.

juli visita santesteve

juli visita santesteve 2

Després de la reunió,  l’alcalde i diversos regidors van acompanyar el delegat de Govern a l’Institut Colomer. En la visita al centre educatiu, representants de l’equip docent li van explicar les mancances que pateix l’equipament i la necessitat de la seva ampliació.

D’altra banda, l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, la regidora Maite Novell i el regidor Xavier Serret van rebre al delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Juli Fernández, a l’Ajuntament. En la trobada, amb una visita al mirador de Sant Miquel, l'alcalde i els regidors han expressat al delegat el rebuig al pla director d'infraestructures en el municipi.

reunio 3 2

mirador de sant miquel

Segons Naharro, el delegat del govern català a Barcelona ha pres bona nota de les nostres sensibilitats que “de ben segur transmetrà a les conselleries adients perquè pugui reconduir aquesta situació”. L’alcalde i el delegat del govern català van acordar que tornarà a visitar Abrera els primers mesos de 2019 per tractar diferents temes d’actualitat.

Redacció / Fotos: Aj. Abrera-Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix