Torna la trobada de la solidaritat de Sant Boi de Llobregat

La vint-i-tresena edició del Barrejant se celebrarà del 3 al 7 d’octubre

Del 3 al 7 d'octubre la ciutat acollirà la XXII Barrejant, la trobada de la solidaritat de Sant Boi de Llobregat. Com en edicions anteriors, la programació inclou una àmplia varietat d'activitats lúdiques, familiars i culturals. Enguany les activitats giren entorn del lema 'Per la igualtat' i la cooperació i l'esperit solidari centren els continguts. Veus destacades en la defensa dels drets humans visitaran la trobada en el marc del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans.

09 Barrejant

El programa

La trobada entén la cultura com a una eina de transformació social. Per això moltes de les activitats que s'hi desenvoluparan estan vinculades a aquest àmbit. En aquesta ocasió, la poesia, la dansa i la música en seran protagonistes: espectacle "La paraula: exili de l'exili. Maria Mercè Marçal", amb l'actriu Mercè Sampietro i el músic Eduard Iniesta; la dansa de "The Cover, a càrrec de la companyia Migrodanza, i l'actuació dels grups Mixturas, Big Basket Beat Barcelona, La Banda Morisca i els santboians Chet.

MV5BODA2ZDE0OTAtODBkYi00NjdjLTlmZjgtZDhkM2VkMWRhODc0XkEyXkFqcGdeQXVyMTA0MjU0Ng. V1

La programació treu l'art al carrer amb la peça feta expressament pel Barrejant "Timeu'18", de Gara Basilio, el grafit de Daniel Fernández, pintat al mur del carrer de Maria Girona, i la instal·lació "Privilegios", de l'artista santboiana Laura del Valle, i convida a la reflexió i al debat amb la projecció dels documentals “Samba:un nombre borrado”, de Mario Agudo, i “Próxima parada, Huelva”, de Verónica Frenzel, Leonor Jiménez i Clàudia Prat. Pel que fa a les activitats familiars, hi haurà el concert de Landry el Rumbero Quintet, contacontes, un taller permanent, ludoteca al carrer i l'espectacle de foc dels Diables de Casablanca, entre altres propostes.

Retrat Familiar 1000px sense retol e1414663828497

Veus internacionals

Sant Boi forma part del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans. En aquest marc, rebrem la visita de veus internacionals destacades en aquest àmbit. Enguany el Barrejant comptarà amb el senegalès Spitou Mendy, defensor dels drets socials i laborals de les persones treballadores migrants a Andalusia; Margarita Pineda, indígena lenca i defensora dels béns comuns; Janahuy Paredes, activista mexicana contra les desaparicions; Tun Khin, advocat de la minoria rohingya, i Manal Tamimi, activista palestina que resisteix l'ocupació israeliana.

spitoum 620x330

La trobada incorpora cada any un mercat solidari de segona mà i un espai gastronòmic amb menjar saludable, ecològic i de comerç just. També es podran adquirir motxilles del Barrejant fabricades a l'Índia amb cotó ecològic i produïdes de manera socialment responsable amb certificat Earth Positive.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix