No es podrà edificar a la Vall de Sant Just

El Ple municipal va aprovar traslladar a la Carretera Reial el sòl edificable pendent

El Ple ordinari santjustenc del mes de setembre va acordar permetre tancar i garantir la preservació definitiva de la Vall de Sant Just i, per tant no es podrà edificar, ja que el sòl edificable pendent que havia d'anar a la Vall es traslladarà a la Carretera Reial.

5305093Master

D'aquesta manera, en el tram final de la carretera més pròxim al Consell Comarcal es construiran habitatges, equipaments i serveis. Es preveuen fins a 200 habitatges de lloguer en un futur en aquesta zona. En paral·lel a l'aprovació del nou conveni que es va fer amb l'abstenció del PDeCAT i el PP i el vot a favor de la resta de grups, el Ple també va desestimar, per unanimitat, el recurs de reposició interposar per la Junta de Compensació de la Vall, mercantils Fatjó, SA i Parajes Verdes, SL contra l'acord que es aprovar en el ple extraordinari del passat 1 de març.

Redacció / Foto: Alnus-Ecologistes de Catalunya-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix