El Parc de Bombers de Collbató celebra el 30è aniversari

El conseller d'Interior, Miquel Buch, va assistir als actes de commemoració

El conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat de l’alcalde de Collbató, Miquel Solà i del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manel Pardo, van presidir ahir diumenge, 16 de setembre, els actes de celebració del 30è aniversari del Parc de Bombers de Collbató.

DnOypsfW4AYtmID

Les activitats commemoratives van començar amb la inauguració d’una zona de jocs infantils i una exposició dels vehicles amb què opera el servei de Bombers. A continuació, un equip format per bombers de Collbató i de Gelida van fer un exercici d’excarceració al passeig Mansuet, davant la seu del Casinet del municipi. Després es va inaugurar una exposició sobre els 30 anys dels Bombers de Collbató al Casinet. Aquesta mostra va ser presentada pel cap i el sotscap del Parc de Bombers de Collbató, David Colomé i Toni León. 

DnNPeVjXcAEkgs2

DnNRqGNXoAARmr7

En defensa dels Mossos

Miquel Buch, va destacar la “confiança plena” i “garantia absoluta” que els Mossos d'Esquadra “van treballar com una policia professional i democràtica, que és el que són” per l'1-O preguntat pel suposat traspàs d'informació per part de responsables policials a l'anterior Govern sobre algunes actuacions de la Guàrdia Civil per evitar el referèndum, segons alguns mitjans d'informació.

D'altra banda, el conseller va afirmar que els Mossos no retiraran cap llaç groc de l'espai públic. “No és competència dels Mossos treure llaços ni netejar carrers”, va reiterar.

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix