Trànsit provarà la velocitat variable a l'AP-7, l'AP-2 i la B-23

El Servei Català de Trànsit (SCT) provarà el sistema de velocitat variable a l'AP-7, l' AP-2 i la B-23 en el tram Martorell-Molins de Rei-Diagonal de Barcelona en ambdós sentits de la circulació la setmana vinent, abans de posar-lo en funcionament en aquest accés a la capital catalana. Per poder iniciar la gestió de la velocitat variable en aquest tram amb les comprovacions tècniques i de funcionament pertinents, l'SCT provarà el sistema la setmana vinent de dilluns 23 a divendres 27 de gener, cada dia en la franja horària de les 06.00 a les 22.00 h. Aquest fet suposarà que durant aquests dies i hores es publicaran límits de velocitat que aniran variant en els panells lluminosos disposats a la via.

D'altra banda, en aquest període en els panells de missatgeria variable de l'AP-7, AP-2 i B-23 s'anunciarà i avisarà els conductors que el sistema de velocitat variable està en proves. Al llarg d'aquests dies el procés sancionador en aquesta via no variarà. L'equipament de velocitat variable de l'AP-7, l'AP-2i  la B-23 és com el ja existent a l'autovia de Castelldefels (C-31) i a l'autopista del Garraf (C-32) i permetrà modular la velocitat d'aquesta via a la baixa en funció de diversos paràmetres com la congestió, les incidències viàries, les inclemències meteorològiques o les condicions mediambientals.

Redacció - LM / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix