La Policia Local de Torrelles estrena noves dependències

La nova seu també acull els operatius de les ADF i Protecció Civil

Les noves dependències de la Policia Local de Torrelles de Llobregat ja són una realitat. Des del passat 1 d’agost són operatives i estan ubicades en el carrer Dolça de Provença número 20.

La seu del cos policial ocupa la primera planta de l’edifici, que consta d’una recepció, dos despatxos i una sala preparada per acollir reunions en situacions d’emergència, com és el cas d’incendis o ventades. L’equipament s’ha adequat per fer-lo més accessible, amb un ascensor per a persones amb mobilitat reduïda i un bany adaptat. Davant de l’entrada de l’edifici, s’han reservat unes places d’aparcament per a aquelles persones que necessitin fer-hi alguna gestió.

A la planta baixa de la nau tindran el centre operatiu les Associacions de Defensa Forestal (ADF) i Protecció Civil. Aquest nou espai els permetrà disposar del material i dels vehicles sempre a punt per fer front a situacions que en requereixin la intervenció. Així mateix, suposa una important millora de les condicions dels professionals i voluntaris així com del servei que s’ofereix a la ciutadania.

Redacció / Fotos: Aj. Torrelles de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix