Esplugues té un casal d'estiu a l'agost per a persones amb discapacitat

S'hi faran activitats diverses de dilluns a divendres, com tallers, piscina i sortides

Des del pròxim dimecres 1 d'agost i durant dues setmanes, les persones amb discapacitat del municipi baixllobregatí tindran l'oportunitat d'assistir a un casal d'estiu específic per a elles. Al casal s'hi faran activitats diverses de dilluns a divendres, com tallers, piscina i sortides, i cada persona que hi participa compta amb un monitor o monitora que es dedica a tenir-ne cura individualment.

image disca esplugues

El casal està pensat per a persones de 15 a 40 anys aproximadament, residents a Esplugues. Abans de començar les activitats es va mantenir una entrevista individual amb les famílies per conèixer les necessitats de cada participant. El casal tindrà lloc fins al 14 d'agost al local de les entitats APRENEM i Esplugues Sense Barreres, al carrer Rafael Sebastià Irla. La inversió de l'Ajuntament en el casal d'aquest any és de 4.310,46 euros, amb sis persones inscrites. Les inscripcions es van fer durant el mes de maig.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix