Cs pretén posar en marxa un Pla per potenciar el turisme a Cornellà

El portaveu municipal, Daniel Martínez, es pregunta "Ciutadans és l'únic que s’adona de les oportunitats que genera el turisme per a la nostra ciutat?"

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans , Daniel Martínez, va registrar una moció en què s'insta a elaborar un Pla Estratègic de turisme per Cornellà que serà debatuda en el proper ple municipal. "Una de les nostres grans preocupacions és el desenvolupament de l'economia local", assegura Martínez, "i des de Ciutadans apostem pel turisme com un dels motors fonamentals per aconseguir aquest impuls."

671f09f2 z

Un sector en ascens

Segons un estudi recent de l'Observatori Comarcal del Baix Llobregat, durant l'any passat, van arribar a la nostra comarca més de mig milió de turistes per motius tan diversos com negocis, congressos o vacances, sense oblidar la ubicació tan privilegiada d'aquest territori, just al costat de Barcelona capital. Totes aquestes circumstàncies fan que el sector turístic a la comarca hagi adquirit progressivament un pes econòmic gens menyspreable. "Cornellà no pot quedar al marge d'aquest fenomen", puntualitza el regidor taronja, "cal ser proactius i anticipar-se als esdeveniments, que de fet, ja són aquí."

imagen02

Parc can mercader Cornella

torre miranda

"En Cs, som conscients de la importància del turisme a la nostra ciutat, i considerem imprescindible traçar un Pla Estratègic per definir el model turístic de Cornellà. Nosaltres apostem clarament per un turisme sostenible i de qualitat, no obstant això, pensem que totes les idees sumen i per tant, és bo que tots treballem en ell", explica aquest portaveu.

La moció registrada reclama que el Pla Estratègic s'elabori en un termini no superior a 9 mesos, amb el suport del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, la Diputació de Barcelona, ​​i la participació directa dels veïns de la ciutat. Una de les vies previstes per a aquesta col·laboració ciutadana, és el Consell Municipal de Comerç i Turisme de Cornellà, òrgan consultiu que, curiosament segons Cs, no ha estat convocat una sola vegada des de la seva constitució el 2017, "és Ciutadans l'únic que s'adona de les oportunitats econòmiques que genera el turisme per Cornellà? La pregunta és inquietant, però la resposta podria ser-ho encara més ", conclou Martínez.

 

Redacció / Fotos: Hotel NH-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix