Creu Roja demana voluntaris per ajudar els migrants de la Residència Blume

L’organització els necessita per dur a terme diferents activitats i donar suport logístic a la seva acollida

La Creu Roja Esplugues de Llobregat-Sant Just Desvern ha fet una crida per demanar persones voluntàries per dur a terme diferents activitats i donar suport logístic arran de l’arribada de migrants a la Residència Blume d’Esplugues.

La Creu Roja és l’entitat encarregada del dispositiu d’acollida d’aquestes persones, en coordinació amb altres entitats i organismes com el Sistema d’Emergències Mèdiques i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. En aquest sentit, es necessita voluntariat per dur a terme diferents activitats i donar suport logístic a la seva acollida. Els perfils necessaris són els següents: classes de català, suport en l'espai de trucades, suport en l'espai d'accés a internet, suport en la bugaderia, traductor/a de bengalí, traductor/a d'àrab i traductor/a de fracès.

immigrants residencia Joaquim Blume Esplugues 2045805470 55088447 1500x1001

Les persones interessades a ser voluntàries poden posar-se en contacte amb Creu Roja Esplugues de Llobregat–Sant Just Desvern a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 93 371 82 02.

A principis de juliol, 49 homes, de la seixantena de persones que van ser rescatades en aigües del Mediterrani pel vaixell de l’ONG Open Arms, van ser traslladades a la Residència Blume per rebre una primera atenció de necessitats bàsiques i acompanyament en el procés de sol·licitud d’asil o de protecció internacional.

Redacció / Fotos: Público-Ara

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix