Camps Blancs celebrarà les festes del 50è aniversari del barri

La Capvuitada va obrir el passat cap de setmana les Festes de Barri 2018 a Sant Boi de Llobregat

Les Festes de Barri de Sant Boi de Llobregat ja han començat. Les celebracions arriben cada any a tots els districtes de la ciutat entre finals de maig i principis de juliol. Camps Blancs viurà en aquesta ocasió unes festes molt especials amb motiu del 50è aniversari de la creació del barri.

Les activitats més destacades previstes a les Festes de Barri de Camps Blancs per al pròxim cap de setmana són el sopar de gala comunitari Noces d'Or (dissabte 2 de juny, 21.30 hores, plaça d'Ernest Lluch) i el piromusical commemoratiu dels 50 anys (diumenge 3 de juny, 23 hores, Casal de Camps Blancs). La celebració d'aquest aniversari continuarà durant la tardor amb exposicions i activitats públiques que recordaran l'origen del barri.

DeXdifNX0AAdDu

Les Festes de Barri s'inicien cada any el cap de setmana posterior a la Festa Major amb la celebració de la Capvuitada, considerada com la festa dels barris Centre i Vinyets i Molí Vell. Enguany s'han celebrat del 25 al 27 de maig. L'activitat més coneguda són les catifes florals amb què les entitats decoren la rambla de Rafael Casanova.

Comissions de festes

Correfocs, balls populars, concerts, activitats per a infants i sopars veïnals són algunes de les propostes més habituals als carrers i places on tenen lloc aquestes festes. La ciutadania i les entitats s'impliquen a través de les comissions de festes en la definició dels programes i l'organització de les activitats perquè les Festes de Barri siguin un reflex fidel de les tradicions i de la realitat social i cultural de cada barri de Sant Boi.

Calendari

Capvuitada dels barris Centre i Vinyets i Moí Vell: del 25 al 27 de maig; Festes de Barri Camps Blancs: de l'1 al 3 de juny; Festes de Barri Marianao: del 8 al 10 de juny; Festes de Barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou: del 21 al 24 de juny; Festes de Barri Casablanca: del 29 de juny a l'1 de juliol

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix