Vint-i-tresena posició per Amaia i Alfred a Eurovisió 2018

“Estem molt contents amb l’actuació. Al final aquest festival no són els números, és la música i les emocions”, va explicar el pratenc

Ahir es va celebrar a Lisboa la final del LXIII Festival d’Eurovisió on Amaia Romero i el pratenc Alfred García van ser vint-i-tresens amb un total de 61 punts amb “Tu canción”. Els representants espanyols van acabar lluny dels guanyadors de l’edició d’enguany, Israel (529 punts). Xipre i Àustria van ser segon i tercer respectivament.

cover amaia alfred

Durant l’actuació, Amaia i Alfred no han defraudat i han estat perfectes en l’execució de la cançó i van aconseguir la màgia i connexió que buscaven a l’Altice Arena de Lisboa. Cal destacar que el jurat francès no els ha donat cap vot, i només dos punts el portuguès. En el televot han estat el tercer país menys votat de la final.

DdCWzPxWAAADkcR

I en arribar a la Green Room, Alfred ha expressat la seva emoció així: "Felicitat. Així és com hem estat avui i totes les vegades que hem interpretat la cançó. Però a aquesta felicitat se li ha sumat un públic que ens ha donat suport, cor en mà, que no sé si esperava petó o no, però han de saber que petons ens hem donat i ens donarem molts al llarg de la nostra vida, però moments com aquest hi ha pocs. Cal abraçar l'amor que tenim, però cal atrapar aquests estels que passen poques vegades”. També va indicar que estaven molt contents “amb l’actuació. Al final, aquest festival no són els números, és la música i les emocions i estem aquí per això.”

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix