Sant Boi de Llobregat acollirà demà una desfilada inclusiva

Models amb diversitat funcional (física, psíquica o sensorial) mostraran la seva professionalitat a la passarel·la

Demà dissabte, dia 21 d'abril, a les 19 h, tindrà lloc una desfilada inclusiva al Centre Comercial Sant Boi per apropar el món de la moda a l'àmbit de la diversitat funcional com a mitjà d'integració, normalització i inclusió. Aquesta desfilada està organitzada per l'Ajuntament, l'Associació Upa Diver's i l'Agència i Escola de Models Arnelia World, a través del seu projecte Integra World, amb col·laboració de Kiabi i del Centre Comercial Sant Boi (Alcampo).

L'objectiu d'Integra és donar a conèixer una visió nova i normalitzadora dins del món de la moda i la publicitat. D'aquesta forma, es dona una visibilitat positiva a models professionals amb diversitat funcional (física, psíquica o sensorial).

DESFILADA INCLUSIVA SANT BOI 2018

Així, models del projecte Integra demostraran que la moda no té barreres. Tots ells s'han format per ser models professionals i compartiran passarel·la amb els seus companys i companyes, models Top de l'agència Arnelia World. Amb el seu afany de superació, la seva valentia i talent, aquests i aquestes models amb diversitat funcional demostraran una vegada més que són capaces de compartir il·lusió i professionalitat davant les càmeres, en el backstage , en la passarel·la o en el photocall.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix