Citilab acollirà la tercera edició Fira Apropa el 18 d’abril

Una iniciativa que vol posar en valor l’oferta formativa de la ciutat i que està impulsada per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats del municipi

El proper dimecres 18 d’abril se celebrarà la tercera edició de la Fira APROPA (Accions Pel Reciclatge i l’Orientació Professional i Acadèmica) al Citilab de Cornellà de Llobregat, una iniciativa que vol posar en valor l’oferta formativa de la ciutat i que està impulsada per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats del municipi.

La jornada començarà a les 9.30h a la sala d’actes Vicenç Badenes amb la conferència plenària inaugural ‘Identifica i entrena les teves competències’. A les 11.30h la seguirà la xerrada breu d’orientació ‘(Re)enganxa’t als estudis’.

Captura de pantalla 2018 04 04 a las 08.36.45

Tallers

Paral·lelament, en diversos punts del Citilab s’impartiran diferents tallers per a tot tipus de gustos i interessos que es posaran en marxa a partir de les 10.30h. A l’exterior del Citilab, totes les persones assistents podran participar en les activitats de cuina i jardineria.

A l’interior, es farà el taller de cuina en francès i el taller de cuina en alemany, a més del taller de comerç, l’activitat d’enregistrament de vídeos i també el taller de xarxes socials.

Aquestes dues últimes activitats, el taller d’enregistrament i el taller de xarxes socials, són dues iniciatives impartides per l’equip de comunicació del Citilab. Els participants podran introduïr-se en la producció televisiva en un plató real i endinsar-se en el món de les xarxes socials.

A més, en tota la Plaça Can Suris s’hi desplegaran punts d’informació personalitzada en format de carpes per tal que els i les joves s’hi acostin a fer preguntes.

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix