Setanta entitats santjoanenques signen els convenis

L’Ajuntament dedicarà enguany 718.000 euros per dinamitzar l'àmbit associatiu

L'Ajuntament de Sant Joan Despí va signar convenis amb una setantena d'entitats de la ciutat per tal de donar suport al ric i dinàmic teixit associatiu local. La signatura de convenis va tenir lloc al Centre Cívic de Les Planes. Aquest any 2018 han estat 71 les entitats que han signat conveni amb l'Ajuntament. El consistori hi destina un total de 718.000 euros, el que suposa un increment del 3,2% respecte l'any passat.

Els convenis s'han signat amb entitats de promoció associativa, esports, gent gran, joventut, acció social i igualtat, sanitat, solidaritat i medi ambient, amb l'objectiu de donar suport a les activitats que organitzen en els seus àmbits respectius.

Durant la signatura dels convenis, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va destacar que "les entitats són la part més forta de la xarxa social ciutadana, i entorn aquest teixit més implicat, més compromès, més actiu, s'agrupa la resta de la xarxa ciutadana". Poveda va refermar el compromís de l'Ajuntament "de seguir treballant, en donar a les entitats suport, assessorament, formació i serveis, perquè la xarxa d'entitats també educa en valors i contribueix a mantenir viu el caràcter propi de la ciutat."

L'alcalde va aprofitar l'acte per demanar a les entitats la seva col·laboració en propostes entorn la celebració de l'any Jujol que Sant Joan Despí commemorarà enguany. L'acte també va comptar amb les interpretacions musicals de cant a capella del grup Despistats. Aquest any celebren aniversaris significatius l'Esbart Dansaire de Sant Joan Despí que arriba als 75 anys.

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix