Vallduriola: “Espero que s’imposi el seny i la causa quedi desestimada”

Avui han declarat els darrers dos docents de l’Institut El Palau de Sant Andreu acusats de comentaris criticant l’actuació de la Guàrdia Civil durant l’1-0

Aquest dimecres han declarat a la Ciutat de la Justícia els dos últims professors de l'Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca pels suposats comentaris fets a classe sobre l'1-O que haurien violentat alguns alumnes fills de guàrdies civils.

vallduriola escola sant andreu barca acn

Finalitzades les declaracions, que han durat escassament mitja hora, Núria Vallduriola, directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament del Baix Llobregat, ha destacat que els docents han sortit "molt contents i alliberats" perquè amb les preguntes que els hi han fet han pogut manifestar clarament que sempre van fer el que tocava. "Estan alliberats perquè no ha quedat res en entredit i la seva professionalitat queda intacte", ha afegit. A l'espera que el Fiscal decideixi si els 11 professors han de declarar davant el jutge, Vallduriola ha dit confiar "que s'imposi el seny" i que la causa quedi desestimada.

Els docents han hagut de declarar arran de les denúncies d'algunes famílies pel fet que l'endemà del referèndum es van produir debats a l'aula on es va criticar l'actuació de la Guàrdia Civil durant les votacions de l'1-O.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix