La XXV Fira Infantil de Cornellà tanca amb més de 22.000 visitants

Les exhibicions de gossos policials de la Guàrdia Urbana i el taller multidisciplinari de circ van ser les activitats de més èxit

La Fira Infantil de Nadal de Cornellà de Llobregat, que enguany va arribar a la vint-i-cinquena edició, va tornar a ser tot un èxit amb més de 22.000 visitants.  

fira 2

Les exhibicions de gossos policials a càrrec de la Guàrdia Urbana de Cornellà i el taller multidisciplinari de circ gràcies a la col·laboració de Kanaya Circ van ser les que van tenir més participació, així com el taller de terrisseria, el de medi ambient o el de maquillatge. En general, totes les activitats que han propiciat que els més petits s’endinsessin en tot un món ple de màgia i imaginació des que vàrem obrir portes el passat 23 de desembre fins al dia de Cap d’Any.

fira 3

fira 4

fira 5

fira 7

Els més petits s’han posicionat escollint els racons de ludoteca, de joc simbòlic i les atraccions típiques de fira. Els més actius, han saltat i ballat anant dels castells inflables als llits elàstics, passant per les boles saltaries o els troncs que giraven.

fira 8

Els esportistes han practicat tot tipus de disciplines i s’han disputat tornejos organitzats gràcies a la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà i del Cos de Voluntaris de la ciutat. I els més creatius, han modelat les seves figures de terrisseria, han deixat volar la imaginació amb materials reciclats o han dibuixat i posat la nota de color als seus somnis.

 fira 6

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix