Esplugues inicia l'elaboració del Pla Local LGBTI contra l'homofòbia

L'Ajuntament fa una crida a la participació a persones i entitats que vulguin col·laborar en la defensa dels drets d'aquest col·lectiu

Esplugues de Llobregat està iniciant l'elaboració del Pla Local LGBTI amb l'objectiu d'impulsar el desplegament de la Llei 11/2014, de 10 d'octubre, orientada a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trànsgeneres i intersexuals i erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Actualment, el projecte es troba en fase de diagnòstic. Per això, per conèixer quina és la situació de partida a Esplugues, l'Ajuntament demana la participació de totes aquelles persones i entitats que estiguin interessades a col·laborar en la defensa dels drets d'aquest col·lectiu.

polpubllgbtirodrigo

Servei d'Atenció Integral

L’Ajuntament d’Esplugues, des del compromís per la defensa dels drets fonamentals de la ciutadania i l'actuació contra qualsevol tipus de discriminació social, ha posat en marxa el 2017 el Servei d'Atenció Integral LGBTI. Tots els dimarts, aquest punt d'atenció i suport atén, des de l'Oficina Jove (c. Àngel Guimerà, 38) a les persones LGBTI (lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals) i a totes aquelles que vulguin fer consultes sobre qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix