Sant Boi de Llobregat tindrà més aparcament per a motos i ciclomotors

L’Ajuntament vol solucionar el dèficit de places amb un Pla per ordenar les voreres i guanyar espai

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha iniciat una sèrie d'accions per ordenar les voreres i alliberar l'espai que ocupen les motos. Actualment hi ha a Sant Boi un dèficit d'aparcaments per a motocicletes i ciclomotors constatable en les nombroses demandes d'aparcament d'aquest tipus que s'han rebut en els últims temps.

Aquesta manca d'aparcament comporta una ocupació important de motocicletes sobre de les voreres. Per aquesta raó s'ha decidit fer una anàlisi global a tota la ciutat. En aquest context, s'ha constatat la necessitat d'aparcament de motocicletes i ciclomotors tenint en compte diversos factors, entre els quals es troben el cens de motocicletes pels carrers, les demandes d'aparcament rebudes i altres circumstàncies. Per això es pretén adaptar l'ordenació de la via pública en cada cas concret i alliberar l'espai que aquests vehicles ocupen a les voreres.

voreres

Donada la situació actual, s'ha decidit començar a implantar zones d'aparcament de motocicletes i ciclomotors, en una primera fase, fins a finals de 2017 en set zones de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, una zona en Vinyets i Molí Vell i set zones en Casablanca.

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix