Primera Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat

Acollirà fins a 60 entitats i empreses de la comarca de tots els sectors de l’activitat econòmica que treballen amb criteris ètics i que posen les persones i la sostenibilitat ambiental per davant del lucre

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat de Llobregat han organitzaran conjuntament la primera Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat (FESCdBLL) als propers dies 15, 16 i 17 de desembre dins del recinte de la Granja de la Ricarda del Prat de Llobregat.

La fira està emmarcada dins de la 44a Fira Avícola Raça Prat i acollirà una representació de fins a 60 entitats i empreses de la comarca de tots els sectors de l’activitat econòmica que treballen amb criteris ètics i que posen les persones i la sostenibilitat ambiental per davant del lucre. En el recinte de més de 500 m2 és donarà a conèixer als milers de visitants que l’economia social i cooperativa pot oferir solucions en tots els àmbits del consum.

L’esdeveniment és una gran oportunitat per donar visibilitat als projectes existents de la comarca i generar un espai de relació i cooperació amb les entitats i empreses d’economia social i cooperativa del Baix Llobregat. La FESCdBLl comptarà amb diverses activitats de difusió del cooperativisme, l’economia social, la sostenibilitat ambiental i el consum responsable a través de presentacions, xerrades, tallers i espais infantils.

La fira començarà el dia 15 a les 19:30h amb la presentació de “1 any de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat”, una trobada on les entitats participants podran conèixer el resum d’activitats del primer any de l’Ateneu.

Durant el cap de setmana es podrà assistir fins a una vintena d’activitats com per exemple el taller de sals d’herbes o d’hort urbà; les xerrades de ‘La cuina solar al món’ o ‘Entendre la factura elèctrica i com poder estalviar’; o les presentacions de les fotografies guanyadores del concurs fotogràfic o els projectes del BIS’17 Baix innova social, entre altres activitats.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix