Citilab va acollir una jornada per parlar sobre el càncer

Es va oferir informació i suport als familiars i persones involucrades en el coneixement sobre la malaltia
El Citilab de Cornellà de Llobregat va acollir el passat 23 de novembre la I Jornada “Vine a conèixer el càncer per prevenir-lo” organitzada per l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) en col·laboració amb l'Ajuntament. Una iniciativa que va estar adreçada tant a professionals com a la ciutadania en general, amb la intenció d'oferir informació i suport als familiars i persones involucrades en el coneixement sobre la malatia. Es va pretendre conscienciar i educar, tant en el tema de la malaltia com en la repercussió psicosocial. Hi van participar especialistes en oncologia, psico-oncologia, infermers/res, treballadors/res socials, pacients i familiars que aportaran el seu testimoni personal i les opinions més diverses.
En primer lloc es va celebrar una taula rodona que va tractar sobre els tipus de càncer i la seva prevenció, i, seguidament després d'un col·loqui testimonial i una pausa, es van tractar altres temes com la missió i l'atenció psicosocial de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer. Així mateix, la delegació de l'AECC a Cornellà va organitzar el quart Sopar Solidari per a la recerca oncològica a l'Hotel Novotel de Cornellà. Un sopar-trobada amb les institucions i el teixit associatiu de Cornellà, on es van explicar les activitats dutes a terme i els futurs projectes.
Redacció / Fotos: Arxiu-Citilab
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix