L’Ajuntament de Begues destinarà 28.000 € a cooperació el 2017

El consistori dóna suport a projectes locals i d'altres que es duen a terme a països com Nicaragua o al Txad

Ja han estat set els projectes de cooperació que han comptat amb finançament municipal de Begues per al seu desenvolupament durant el 2017. En concret el municipi ja ha destinat 25.500 € del total de 28.000 € que s'hauran dedicat a finals d'any. Les actuacions que han estat finançades se situen a diferents països. Entre aquestes trobem algunes properes com el treball que realitza el Casal dels Infants del Raval o l'ONG local Cooperació en Acció.

La solidaritat beguetana també té en compte algunes de les crisis humanitàries que s'han vist especialment agreujades en els darrers temps. D'aquesta manera es destinen 5.000 € a les actuacions que desenvolupa el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per a l'atenció de les persones refugiades.

begues solidaritat 1

Pel que fa a la resta d'aportacions dutes a terme per l'Ajuntament de Begues trobem el projecte d'educació “Missió de Lobur”, que desenvolupa la Fundació Emalaikat a Kènia i que rep 7.000 €; el projecte de construcció d'una escola al Txad, de la Fundació Esport Solidari Internacional, al qual es destinen 5.000 €; la feina que es fa amb la població nicaragüenca d'El Sauce, amb 4.000 €, i l'aportació de 3.000 € per al manteniment de la llar d'infants que la Fundació Emalaikat té a Gida, Etiòpia.

 

Redacció / Fotos: Aj. Begues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix