Viladecans s’incorpora a la Xarxa de Municipis LGTBI

Es presentarà el proper 12 de desembre l'acord aprovat en el Ple a la sala de plens municipal

El Ple Municipal de Viladecans va aprovar un acord pel qual la ciutat s'incorpora a la Xarxa de Municipis LGTBI, en què ara una trentena de ciutats catalanes comparteixen les seves polítiques compromeses amb el respecte a la diversitat d'identitats sexuals i la lluita contra les actituds que les discriminin.

Aquest compromís el presentaran el tinent d'alcalde de l'Àrea de Serveis a la Ciutadania, Richard Calle; la presidenta de la delegació de l'entitat Violeta Viladecans, Montse Freire, i els portaveus de tots els grups polítics municipals, el 12 de desembre, a les 20 hores, a la Sala de Plens de Viladecans (carrer Major 39-41). Calle explicarà també les accions que incorpora el Pla Local per a la Igualtat de Gènere i els Drets del Col·lectiu LGBTI.

lgbti

L'Ajuntament, que compta des de l'any passat amb una regidoria amb competències delegades LGBTI, està potenciant la sensibilització ciutadana i la lluita contra l'lgtbifòbia, així com oferint més formació al personal municipal per fer-hi front. En el marc d'aquesta xarxa es volen compartir experiències, crear sinergies i sumar voluntats en la defensa dels drets de totes les persones a estimar, viure i ser com vulguin. 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix