Sant Boi de Llobregat acollirà una trobada de la solidaritat

Barrejant arriba a la seva vint-i-unena edició amb una àmplia programació d’activitats per a totes les edats durant tres dies

 

Torna una nova edició de Barrejant. Els dies 29 i 30 de setembre i 1 d'octubre tindrà lloc la trobada de la solidaritat de Sant Boi de Llobregat. En aquesta ocasió, el fil conductor és la llibertat d'expressió i, al voltant d'ell, s'aplegaran activitats lúdiques, familiars i culturals i reflexions sobre la convivència al món. Una taula rodona sobre periodisme i llibertat d'expressió donarà el tret de sortida a la vint-i-unena edició del Barrejant. La mostra del treball solidari a les escoles, un col·loqui sobre dones i pau i activitats musicals i lúdiques per a tota la família completen la programació.

L'acte inaugural comptarà amb la periodista i traductora Aisha Dabo, que treballa per al desenvolupament econòmic i democràtic del continent africà, i amb la directora de cinema Hatice Kamer, activista pels drets del poble kurd. Les dues participaran en la conferència "Periodisme, activisme i llibertat d'expressió" .

maxresdefault

Novetats

Entre les novetats de la programació s'hi incorporen vermuts musicals a la plaça de Teresa Valls i Diví (actuació de Maio de Sal, entre altres) i s'amplia l'oferta gastronòmica, amb diferents opcions culinàries i solidàries, més enllà del Bar Rejant amb la col·laboració de les entitats de la ciutat i l'entorn Menja Salut Sant Boi, Gastronomia i Turisme i DID. A més hi haurà xerrades, debats, cinema, actuacions musicals (Muyayo Rif i 9son, entre altres), activitats infantils, la fira d'entitats, el mercat solidari i l'espectacle de foc.

Exposició

Durant tot el mes d'octubre, el Museu Can Barraquer acollirà una exposició retrospectiva del Premi Internacional de Fotografía Humanitaria Luís Valtueña. Un recorregut pels 20 anys (1997-2017) d'història del premi a través d'una vintena de fotografies. Al llarg d'aquests anys, el certamen ha comptat amb la participació de més de 4.000 fotògrafs i fotògrafes de més de 80 països que han sabut plasmar en imatges realitats com el canvi climàtic, les migracions i els conflictes mundials.


Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix