Sant Feliu tindrà el seu espai de referència per a la ciutadania

La plaça Lluís Companya guanyarà més de 1.600 m2 que permetrà celebrar-hi tota mena d’esdeveniments de ciutat

En el Ple municipal de juny va aprovar el projecte d'urbanització de la modificació puntual del Pla General Metropolità del polígon d'actuació de Can Ricart, el qual s'havia acordat anteriorment en la Junta de Govern del 31 de maig. El projecte va rebre el suport de totes les forces polítiques, a excepció de C's. El vistiplau del projecte suposa un pas endavant en el camí perquè l'ampliació de la plaça de Lluís Companys, ubicada en el cor de la ciutat, sigui una realitat.

940fb130 adb4 459d 8b4f bc679bdf50d5

En aquest sentit, tal com va explicar la regidora d'Urbanisme, Lídia Muñoz, la modificació aprovada "suposarà un canvi molt important per a la ciutat perquè aconsegueix incrementar en més de 1.600 m2 l'espai públic de la plaça de Lluís Companys". Aquests 1.600 m2 se sumaran als prop de 3.000 m2 que té actualment la plaça, fet que permetrà disposar d'un espai central i emblemàtic en el cor de la ciutat, molt més ampli, on celebrar-hi tota mena d'esdeveniments de ciutat, però molt especialment actes culturals i festius. Les obres s'iniciaran durant el darrer trimestre de 2017.

Prèviament a l'aprovació en el ple, l'alcalde, Jordi San José, va signar el 7 de juny la reparcel·lació voluntària de l'illa de Can Ricart amb representants de la propietat i el promotor de la zona. Un tràmit previ i necessari per poder fer l'ampliació de la plaça. El projecte preveu també destinar 675 m2 a la construcció d'un bloc de planta més dos pisos d'alçada, amb 16 habitatges, la façana dels quals donarà al passeig de Nadal. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
180

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix