El Sant Joan de Déu de Martorell formarà alumnes de Medicina de la UVic-UCC

Les dues entitats reforcen la seva aposta per fomentar la investigació i la formació en Ciències de la Salut, i treballaran conjuntament en activitats de docència, recerca i transferència de coneixement

Ahir va tenir lloc la signatura del conveni marc de col·laboració entre la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell i la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), a través del qual l’Hospital formarà alumnes de Medicina d’aquest centre a partir del curs vinent. Amb aquest acord, les dues entitats reforcen la seva aposta per fomentar la investigació i la formació en Ciències de la Salut, i constaten el seu interès per treballar conjuntament en activitats de docència, recerca i transferència de coneixement en aquest àmbit. En acabar l’acte, s’ha descobert una placa commemorativa a la façana del centre hospitalari.

El conveni estableix que la Fundació Hospital oferirà suport en la formació dels alumnes de Medicina i en altres especialitats de Ciències de la Salut, de manera que dona continuïtat al pacte que les dues institucions van firmar el 2016 i pel qual el centre va passar a ser hospital associat universitari. Des d’aleshores, una vuitantena d’alumnes d’Infermeria i Fisioteràpia s’han format a l’Hospital. Està previst que el curs vinent s’incorporin, també, estudiants de Podologia.

Hospital de Martorell 696x522

D’altra banda, l’acord deixa constància de la participació de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell en l’activitat de recerca en l’àmbit de les Ciències de la Salut de la UVic-UCC a través de la creació de càtedres o d’altres fórmules. Així mateix, la Fundació es compromet a treballar per la captació i provisió de talent qualificat i acreditat per implicar-se en el projecte acadèmic de la Universitat.

Igualment, a través de la col·laboració establerta es fomentaran activitats de transferència de coneixement i innovació; la formació contínua mitjançant l’organització conjunta de cursos, seminaris, simposis i congressos o la provisió de fons bibliogràfics, documentals, audiovisuals i digitals, així com la projecció internacional de la Universitat.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix