S’aprova un reglament pioner per a la prestació d’ajuts socials

El document climentó està destinat a garantir una atenció adequada a les persones amb necessitats

Ajuts destinats a cobrir necessitats bàsiques en qüestions com l’alimentació, la roba o la higiene; d’altres centrades la salut i l’atenció sanitària o en el suport econòmic per sufragar als desplaçaments habituals. En total són 27 les prestacions d’urgència social, dividides sis àmbits diferents d’actuació, que inclou el Reglament Municipal per a la Prestació d’Ajuts Socials que aprovava dilluns passat el Ple de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat.

Aquest document és una aposta pionera, ja que aplega i ordena les actuacions de suport que ofereix el consistori a aquelles persones que es troben en un moment de necessitat. D’aquesta manera es vol beneficiar tant a les persones sol·licitants amb unes condicions equitatives i establertes prèviament com a la mateixa actuació del consistori.

En tot cas aquest document no ha estat creat amb l’objectiu de condicionar l’atorgament dels ajuts, sinó per tal que aquests s’adaptin de la manera més adequada a les necessitats reals de la família perceptora i que l’actuació municipal faci incidència en les causes que han originat la problemàtica. En aquest sentit, el primer tinent d’alcalde i regidor de Serveis Socials, José Antonio Monteagudo, destacava que “al llarg dels darrers anys han canviat les necessitats de les persones que requereixen el suport de l’administració i això fa que sigui necessari que la mateixa administració també busqui noves eines. Amb aquest reglament a Sant Climent hem donat una passa de gegant per tal de poder front de manera més precisa a les situacions socials que requereixin la nostra ajuda.”

Redacció / Foto: Aj. Sant Climent

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix