La delegació d’ACCeDE que marxa a Etiòpia, rebut a l’Ajuntament

Els cooperants gavanencs crearan la primera escola de mini bàsquet del país, faran un curs d’entrenadors i un projecte sobre la realitat de la dona

 

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez ha rebut aquest matí a la delegació de l’ONG ACCeDE que marxa divendres a Etiòpia. En total viatgen sis persones per continuar el treball iniciat l’any passat de formació dels entrenadors del país etíop. Enguany realitzaran un curs de nivell 1 i portaran a terme la creació de la primera escola de minibàsquet del país.

Expedició femenina

Per primer cop, dues noies formen part de la delegació. Es tracta de dues jugadores i entrenadores del Club Bàsquet Gavà que tindran l’oportunitat de conèixer de prop la realitat de la dona a Etiòpia. A la tornada, l’objectiu és explicar la seva experiència i el paper de la dona en països en vies de desenvolupament.

Raquel Sánchez els hi ha fet entrega de dos llibres de Gavà que la delegació lliurarà a l’ambaixador d’Espanya a Etiòpia i a l’alcalde de Dre Dawa, ciutat on tindrà lloc el curs d’entrenadors.

Sánchez, que ha estat acompanyada del primer tinent d'alcalde i president de l’Àmbit de Benestar i Acció Social, Miquel Àngel Díaz i del regidor de Cultura, Esports i Mediació, German Barrena, els ha felicitat pel projecte educatiu, social i esportiu que estan duent a terme i els ha desitjat bon viatge.

Redacció / Foto: ONG ACCeDE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix