L’Ajuntament d’Abrera demana a Foment el final de les obres de Torrent Gran

El consistori vol acabar amb les retencions que afecten el municipi, la zona afectada és una de les vies de comunicació que té més intensitat de vehicles a Catalunya i Espanya

L’Ajuntament d’Abrera ha fet saber al Ministeri de Foment la seva preocupació pel retràs de les obres que estan realitzant al Torrent Gran. Per aquest motiu, el consistori municipal exigeix que es finalitzin l’abans possible per acabar amb les retencions de trànsit que tenen lloc a l’autovia i que afecten el municipi i als seus veïns.

El Ministeri de Foment està realitzant les obres de reparació, condicionament i millora de la capacitat hidràulica de l’obra de fàbrica del Torrent Gran sota l’autovia A-2 en el punt quilomètric OF 584 + 000. Segons les previsions del ministeri, les obres finalitzaran aquesta propera tardor. Per tal de millorar la capacitat hidràulica de l’obra de fàbrica del Torrent Gran en l’encreuament de l’autovia A-2 s’ha executat un caixó de formigó armat de 6,00 metres d’amplada i 5 d’alçada de dimensions interiors i de 110 metres de longitud. El gruix dels murs i sostre del calaix són d’1,00 m i el gruix de la solera és d’1,50 metres. Amb aquesta actuació s’augmenta més de 4 vegades la capacitat hidràulica que hi havia i possibilitarà el pas de vianants del camí del Torrent Gran sota l’autovia A-2. Cal indicar que aquest tram d’autovia, amb una intensitat superior a 100.000 vehicles al dia, és una de les més altes de Catalunya i Espanya.

torrent gran 2

Des de l’Ajuntament d’Abrera es demana millores la senyalització en aquest tram. Així, hi ha un seguit de senyalització provisional, consensuada amb el ministeri, que indica els accessos tant al nucli urbà d’Abrera com als polígons industrials.

Redacció / Fotos: Aj. Abrera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix