Diumenge s’obre el remodelat Parc de la Ribera de Cornellà

Les obres han tingut una durada de cinc mesos i un pressupost de 418.000 euros

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat obrirà al públic, el proper 2 d’abril, el remodelat parc de la Ribera després de cinc mesos d’obres i una inversió de 418.973,75 euros. Amb una extensió de 112.254 metres quadrats, l’objectiu de l’Ajuntament ha estat crear un nou espai de convivència a la ciutat adaptat a les necessitats dels veïns de la zona. Cornellà manté d’aquesta manera un nou espai verd i de convivència on es podran desenvolupar diferents activitats saludables a més d’actuar com a espai polivalent per a diferents usos.

Captura de pantalla 2017 03 31 a las 07.49.30

El parc disposa de quatre zones d’accés, zones de jocs infantils diferenciades per edats: una de 0 a 5 anys i una altra per a infants de 6 a 12 anys; a més d’un espai saludable per a gent gran i un altre d’exercicis per a esportistes. També compta amb un espai central polivalent. Tot ha estat dissenyat perquè els usuaris es trobin còmodes i tinguin diferents espais d’esbarjo per escollir.

Un circuit botànic

Per diferenciar els accessos s’han plantat quatre noves franges d’arbres i arbustos de diferents espècies que defineixen els paisatges del Parc i s’ha creat un circuit botànic on es poden identificar diferents espècies (senyalitzades amb tòtems informatius). El projecte ha contemplat també la millora dels parterres amb la replantació de gespa i la plantació de noves espècies de plantes per donar un aire singular i diferenciat a tota la zona, al voltant dels jocs infantils.

La remodelació d'aquest espai forma part del projecte Cornellà Natura, que preveu la transformació cap a una ciutat verda des de la voluntat de millorar l'espai públic i la cohesió de la ciutat mitjançant deu eixos verds al voltant i en l'interior de la ciutat.

Redacció / Fotos: Arnó-Aj. Cornellà (mapa)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix