La comunitat educativa de l’escola L'Areny es torna a mobilitzar

Reclamen que “no es tanqui l’oferta pública fins que les famílies hagin preinscrit als seus fills a P3 perquè, posteriorment, es prengui una decisió en funció del resultat de decidir els grups a oferir”

Segons la comunitat educativa de l´escola L´Areny de Cornellà de Llobregat no ha rebut resposta ni per part de l’Ajuntament de Cornellà ni per part del Departament d’Ensenyament dels criteris seguits a l’hora de decidir que l’escola només podrà oferir una línia de P3 el curs 2017/2018. “Amb aquesta decisió s’està limitant el dret de les famílies a escollir l’escola on volen que estudiïn els seus fills/es, reservant l’accés només als germans i a l’alumnat amb dificultats auditives, ja que amb aquests, pràcticament, la línia està coberta”, expliquen en un comunicat. Des de la comunitat educativa del centre escolar cornellanenc s’exigeix “que no es tanqui l’oferta pública fins que les famílies hagin preinscrit als seus fills/es i posteriorment, que es pregui una decisió en funció del resultat d’aquesta preinscripció, tal com es va fer el curs passat.”

17 CEIP LAreny 1

Accions programades

Per tot això, en l’assemblea extraordinària es va prendre la decisió de dur a terme diverses mobilitzacions. Precisament avui 23 de febrer hi ha previst, a les 18.30 hores, una manifestació des de l’escola cap a l’Ajuntament on se celebrarà el Ple municipal.

Un dia després, divendres 24 de febrer, la comunitat educativa de l’escola L’Areny farà una altra sortida des de l’escola (12.30 h) per anar juntament amb les famílies a la porta de l’Ajuntament, per lliurar totes les signatures recollides de suport a les reivindicacions durant aquesta setmana. I a la tarda, a les 16:30h., hi ha una nova mobilització direcció a la rotonda del centre comercial Splau, on hi ha previst que s’aturi el trànsit durant uns 30 minuts.

I per últim, dimarts 28 de febrer, a les 16.30 hores, se sortirà des de l’escola cap a l’Ajuntament on hi ha previst empaperar les parets del consistori municipal amb el lema “No al tancament de les línies de P3 de l’Areny”.

Final del formulario

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix