Castelldefels celebra les cinquenes Jornades de Vida Sana

El programa d'activitats proposa tècniques i estratègies per millorar la salut mental, física i emocional

Xavi Verdaguer inaugurarà aquest dijous 23 de febrer a la Biblioteca Ramón Fernández Jurado de Castelldefels les V Jornades de Vida Sana de la Bibiloteca amb una conferència sobre salut hormonal i els problemes que provoca un excés d'estrògens al cos. La programació comptarà també, entre d'altres propostes, amb una xerrada del professor Romain Quidant de l'ICFO sobre com micropartícules d'or aporten noves eines a la medicina o una matinal de quatre hores on es podran practicar diferents tipus de ioga.

L'objectiu d'aquestes jornades és donar a conèixer el fons especial de la biblioteca de Vida Sana, on es poden trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada a nivell personal. S'hi poden trobar temàtiques com el fengshui, l'herboristeria, l'aromateràpia, la cosmètica, la medicina natural, la nutrició, els hàbits alimentaris, el ioga, etc.

Tallers pràctics

Les Jornades de Vida Sana presentaran també tallers pràctics sobre alimentació positiva; informació sobre l'etiquetatge de productes ecològics; anàlisi dels diferents tipus de dietes saludables amb l'ull posat en les últimes tendències com la cuina vegana o l'alimentació amb algues, combinades amb elements tradicionals com les plantes medicinals de la cultura popular o característiques i elaboracions de formatges artesanals.

Aquestes jornades també incidiran en les darreres tendències existents per  combatre l'estrès o estratègies per mantenir la salut emocional i les tècniques més  innovadores per millorar la salut física. Fins i tot la programació abordarà com està afectant el canvi climàtic en la nostra alimentació a través del taller “Adéu sardina. El canvi climàtic en un plat de peix”.

Les jornades es porten a terme gràcies als col·laboradors, que enguany han volgut tornar a participar en les jornades donant a conèixer les seves especialitats i també comptem amb la col·laboració de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Castelldefels.

Final del formulario

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix