El Papiol estrena un nou pàrquing a l’estació del tren

Compta amb un total de 68 places i ha costat al voltant dels 100.000 euros

Des d’aquest matí, El Papiol compta amb un nou pàrquing públic i gratuït de l’estació de tren. Les obres van començar a finals de l’any passat i han consistit a condicionar com aparcament una parcel·la de terreny entre la carretera i la via, abans d’arribar a l’estació. L’enllumenat de la zona d’aparcaments també és nou. El nou pàrquing té 68 places. Es tractava d’una obra necessària, ja que és molta la gent que va fins a l’estació amb el seu vehicle particular per agafar després el tren. D’altra banda, calia reordenar la zona i fer-la més segura per als vehicles i els vianants.

En aquest sentit, encara faltarien algunes millores, i per això l’Ajuntament ha demanat la col·laboració de la Generalitat perquè s’encarregui de millorar el pas de vianants que hi ha davant del túnel que creua per sota l’AP-2 i que utilitzem per anar a peu a l’estació. L’Ajuntament també ha arribat a un acord amb la concessionària d’autopistes Abertis perquè arrangi aquest túnel.

Obres cofinançades

L’Ajuntament del Papiol va demanar el suport econòmic per al finançament dels treballs a la Generalitat, a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), a Renfe i a Adif (entitat pública que administra les infraestructures ferroviàries de l’estat). Finalment, el consistori baixllobregatí va comptar el cofinançament de les obres del nou pàrquing, pressupostades en uns 95.600 euros, amb la Generalitat i amb l’AMB, amb qui està pendent de signar un conveni que formalitzi la col·laboració.

Final del formulario

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix