Intervenen quatre tortugues en perill d'extinció

Els rèptils han estat  detectats per agents de la Guàrdia Civil de Gavà a la roda de recanvi del cotxe d'un ciutadà argelí

Un cop els animals van ser confiscats, va arribar en un molt mal estat a la comissaria de la Guàrdia Civil, a on van ser alimentats i, porteriorment, traslladats a la Fundació CRAM per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins, ubicada al Prat de Llobregat. 

Les tortugues intervingudes pels agents de la Guàrdia Civil de la Patrulla Fiscal de Gavà, són de l'espècie Testudo Graeca  i estan protegides per la seva amenaça d'extinció. Circulant per l'AP-7 Es van descobrir a l'interior de la roda de recanvi d'un cotxe amb matrícula estrangera que circulava per l'autopista AP-7.

Un ciutadà algerià està imputat com a presumpte autor d'una infracció administrativa de contraban, ja que s'ha confirmat que no tenia la documentació necessària per anar amb les tortugues.

Text:  Redacció | Foto:  Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató