La Generalitat distingeix l’Hospital Sant Joan de Déu

El centre sanitari, que celebrarà el seu 150 aniversari el 2017, va rebre la placa Josep Trueta al mèrit sanitari 2016

L’Hospital de Sant Joan de Déu és una de les set entitats destacades de l’àmbit de la salut que juntament amb 13 personalitats han estat distingides amb les medalles i plaques Josep Trueta al mèrit sanitari, en reconeixement a la seva contribució per a l’avenç i la  millora de la sanitat. L'Hospital rep aquesta distinció coincidint amb la propera celebració del seu 150 aniversari, l'any 2017.

Entre les entitats guardonades hi ha també Pediatria dels Pirineus, una iniciativa en la què participa l’Hospital Sant Joan de Déu. Pediatria dels Pirineus és una societat de professionals que garanteix l’atenció pediàtrica de capçalera a les diferents àrees bàsiques de salut de l’Alt Urgell i l’assistència hospitalària a la Fundació Sant Hospital.

Els professionals que formen part de la societat  participen en cursos de formació continuada que s’imparteixen a l’Hospital Sant Joan de Déu i venen periòdicament al centre per intercanviar impressions sobre els casos que tracten amb els especialistes de l’hospital. Això facilita que, en els casos més complexos, el pacient pugui alternar visites entre l’Hospital de la seva comarca i Sant Joan de Déu. 

Redacció / Foto: Hospital Sant Joan de Déu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix