L’Ajuntament de Begues haurà de pagar una nova indemnització

La sentència judicial suposa que el consistori haurà de pagar 255.895,62 € a l’empresa concessionària de la piscina municipal per modificacions unilaterals del contracte realitzades els anys 2005 i 2006

Aquesta setmana l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, ha convocat a la junta de portaveus per tal de donar a conèixer a tots els grups amb representació municipal una nova sentència que, obliga el consistori a indemnitzar a la concessionària del servei municipal de piscina, GEAFE SL. Sumada a la sentència anterior existent, a l’actualitat l’Ajuntament hauria d’indemnitzar l’empresa amb una quantitat que se situaria al voltant dels 500.000 €.

Els fets reclamats fan referència a modificacions realitzades els anys 2005 i 2006 de manera unilateral i no estipulades inicialment en el contracte com la quota piscina, el cinema nocturn, la gestió de les pistes de tennis, l’ús gratuït d’algunes entitats esportives o la bonificació del 50% per a empadronats i contribuents de l’IBI.

Auditoria

A l’actualitat l’Ajuntament de Begues es troba en ple procés per regularitzar els problemes existents amb la gestió de l’equipament. Per tal de realitzar una valoració acurada s’ha sol·licitat la intervenció a través d’una auditoria de la Diputació de Barcelona com a ens extern qui, a més, està avaluant i recomanant les actuacions a desenvolupar a la piscina municipal.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix