Maquetes de taurons de mida real

El CRAM, a El Prat, augmenta la seva oferta d’activitats amb l’estrena d’una exposició sobre aquests animals marins El Centre per a la Recuperació i Conservació d'Animals Marins (CRAM), ubicat al Prat de Llobregat, ha augmentat la seva oferta d'activitats amb l'estrena d'una exposició sobre taurons.

L'exposició mostra maquetes de taurons a mida natural que apropen els visitants a les diferents espècies d'aquests animals, a les seves característiques i el seu mitjà de vida.

Sala sobre contaminació acústica al mar

El CRAM també ha preparat una sala temàtica sobre contaminació acústica al mar i com aquesta afecta a les poblacions de cetacis que es comuniquen a través dels sorolls.

Els visitants al centre de la platja del Prat també poden veure les tortugues marines que s'estan recuperant per ser alliberades el 22 d'octubre a la platja de la localitat.

Text:  Redacció  |  Foto: CRAM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix